FRÅGOR OCH SVAR

HÄR HITTAR DU VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR OM SNUS OCH VÅRA PRODUKTER

Nordic Spirit produkter hittar du hos tusentals återförsäljare såsom livsmedelsbutiker, bensinmackar och tobaksaffärer runtom i landet. Du kan även köpa våra produkter hos återförsäljare på nätet.

Nordic Spirit är en varumärkesfamilj som erbjuder nikotinportioner utan tobak.

Nordic Spirit är inte snus. Bägge produkttyperna innehåller nikotin, men med den stora skillnaden att Nordic Spirit är 100 % tobaksfritt.

Vi adderar inget socker i Nordic Spirit produkter. För vidare information, se produktens ingrediensförteckning på produktens undersida.

Nordic Spirit är tillverkat i Sverige i vår egen fabrik i Vårgårda Kvarn. Fabriken har en lång historia bakom sig, men har idag förvandlats till en modern fabrik avsedd för att tillverka både nikotinportioner och traditionellt snus.

Nordic Spirit har en strikt 18-årsgräns då det är en nikotinbaserad njutningsprodukt.

Nordic Spirit är ett nytt modernt och tobaksfritt alternativ (med nikotin) som kan konsumeras vid de flesta tillfällen utan att påverka andra i ens omgivning. Samtliga produkter innehåller en rad olika smaker som tillsammans med nikotinet ger en uppfriskande upplevelse.

Självklart! Nordic Spirits förpackning är tillverkad av polypropen och vi rekommenderar starkt att förpackningen återvinns vid närmaste återvinningsstation.

Nikotinportioner är en ny typ av produkt på marknaden, vilket betyder att det ännu inte finns några långsiktiga studier tillgängliga. Det finns dock argument som pekar mot att Nordic Spirit potentiellt kan minska riskerna som kommer med rökning och snusning därför att det inte innehåller någon tobak samt avsaknaden av förbränning och inandning av rök. All form av konsumtion av nikotin är däremot beroendeframkallande och förknippad med viss risk.

Tuggtobak är en renodlad tobaksprodukt som frigör smak genom att tugga, Nordic Spirit är 100 % tobaksfri som helt enkelt placeras under läppen.

nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och prenumerera på vårt nyhetsbrev.